Legge til en appoppføring

Du kan lagre flere kontoer for pålogging i en og samme app.

Legge til appoppføring fra Kaspersky Password Manager-vinduet

Hvis du logger på en app med legitimasjon som ikke er lagt til i hvelvet ennå, identifiserer Kaspersky Password Manager automatisk denne informasjonen som ny og ber deg om å legge til en appoppføring. Hvis du logger på en app med et eksisterende brukernavn, men bruker et nytt passord, blir du bedt om å lagre det nye passordet for den eksisterende kontoen i Kaspersky Password Manager.

Du kan generere et sterkt passord for en appkonto mens du legger den til fra vinduet Kaspersky Password Manager.

Generere et sterkt passord når du legger til en appoppføring